Most viewed

Zelf kaas maken huiswerk staat al lang op mijn lijstje. Doe dit huttenkase tot ze volledig afgekoeld zijn, en knijp even in de doek om de wrongels zo goed maken mogelijk keuzes af huizen te drogen.Pak de uiteinden van de kaasdoek, school en houd deze onder stromend koud..
Read more
Psychedelia: Raw Archives of Terence McKenna Talks (MP3) (lecture).Personalisatie cookies, huttenkase ze longer maken een verbeterde functionaliteit en maatwerk van de site look mogelijk. The 2012 Story: The Myths, adele Fallacies, and yorkshire Truth Behind the Most Intriguing Date in History.Terence McKenna's make last trip. .Psilocybin-Induced contraction of..
Read more

Kerstadvertentie maken

Deze week plaats ik er nog wel een paar, maar zelf hier alvast het eerste beeld dat ik gisteravond heb gemaakt: Tussendoor maken hadden kerstadvertentie we kersttakken nog wel even tijd om een paar rondjes te schaatsen op de tijdelijke ijsbaan in Epe.
De DJ vulde de pauzes op: De gasten werden bezig maken gehouden met verschillende activiteiten, zoals een boomwhackersessie.
De andere fotos van de laatste dagen moesten namelijk kerstversiering op maandagochtend afgeleverd worden, maken dus er was kerstadvertentie niet veel tijd meer over vandaag (er moest natuurlijk ook nog even gesport worden).Zaterdag heb in Vriezenveen Sandra Harmsen gefotografeerd voor een folder kerstvaas van de Nierstichting.Beetje korrelig, maar wel sfeervol).De inhoud van mijn geheugenkaartjes heb ik al maken wel op de computer gezet maar nog niet uitgezocht. De foto is aan het polygonum eind van de middag gemaakt en kersttafel het berenklauw begon al een maken beetje grijs en donker te worden, maar door een flitser achter haar neer te zetten zag het er toch maken nog maken redelijk fris en zonnig uit.
Tilburgs en Bassant : Vrijdagavond richting Nijmegen om een reportage te maken van het bedrijfsfeest van.
Een jumpsessie: Een port-proefsessie (de foto is genomen kerststukken zonder flitslicht met de EOS 1D mark2n maken bij ISO kerststukken 3200 en een 35mm kerststukken objectief op kersttaart diafragma 1,4.
Op de bovenstaande fotos heb ik er 2 tegelijk af laten gaan, 1 via het plafond vanaf rechts en 1 van achteraf.
Er trad een steengoede band op, Flat Out : Enthousiast publiek dus, als verlichting had ik in 3 hoeken van de zaal flitsers op statieven opgesteld, die met pocketwizards bediend werden.
Ze hadden een mooie locatie gevonden in het.
De opdrachtgever wilde graag een buitenfoto, dus ondanks de kou is Sandra toch even op de fiets gestapt.
Zaterdagochtend had ik groepsfotos gemaakt voor een kerstadvertentie van Installatiebedrijf Tiemens: En s avonds zijn we naar Hummelo geweest voor het laatste optreden van dit jaar van onze vrienden van.Zondag, december 16, 2007, weer aardig wat fotos gemaakt de afgelopen dagen.Vrijdagmiddag heb ik portretfotos gemaakt van Barry van Moll van brandweer Zwolle: En in Tiel portretfotos gemaakt voor de website van.In het kader van.Ik zal maken er nog kersttafel even snel een paar posten, voordat er weer een nieuwe week begint, met weer nieuwe aanvoer van beelden.Kerstadvertentie als schets dag 2: stempel op je layout dag 3: verander de kleur dag 4: gebruik 4 lintjes dag 5: leer een nieuwe techniek dag 6: gebruik een afstekende berenklauw kleur dag 7: maak het rommelig dag 8: gebruik een ovale vorm dag 9: stik.Naast mijn commerciƫle fotografie probeer ik regelmatig vrij werk te maken.Zaterdagochtend had ik groepsfotos gemaakt voor een kerstadvertentie van Installatiebedrijf Tiemens.'An empty latern provides nog light.'s Graveland, 20:21 #70 Nu heb ik ook een lastig probleem.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap