Most viewed

Met deze optie maps kun je your verschillende bestemmingen aan én kaart route toevoegen, waardoor je your meteen een hele vakantiekaart tot beschikking hebt.Dit zijn relevante artikelen die ik heb geschreven: Strava : data exporteren en importeren in Google your Maps Stappentellers make voor je smartphone maken zoals..
Read more
I notice the maken image page specifies that the image is being used under fair use but there is no explanation or rationale as to why its use in this Wikipedia article constitutes fair use.They're all basically complying with Devnagri.The fact they're kaart written identically in Urdu is..
Read more

Iphone kopie maken
iphone kopie maken

Zo look kan iTunes with een back-up kopie maken van kopie je iPhone maken op fuller je computer, zodat er geen opslagruimte van maken iphone iCloud gebruikt wordt.
Klik in iphone het overzicht lips Reservekopieën op Zet reservekopie terug.Krijg je in iTunes geen oude backups te zien, dan kun je ook bladeren naar de map waarin de backup make staat: Op de Mac: /Library/Application Support/MobileSync/Backup/ Bij Windows 7, 8 en iphone 10: ComputerMobileSyncBackup Wat zit er in een iTunes-backup?Appindeling van je beginscherm.Vink in dat geval onder Opties de keuze Synchroniseer met deze iPhone/iPad via Wi-Fi aan.Ga in iTunes op de Mac naar iTunes Voorkeuren.Als het apparaat niet wordt weergegeven in iTunes, leest u hier meer over wat u moet doen.Zo kun je bijvoobeeld gemakkelijk terug naar een vorige versie van iOS.Selecteer hiervoor het vakje 'Codeer apparaat-reservekopie' en maken maak een wachtwoord aan dat u niet vergeet.Wanneer het proces is beëindigd, kunt u op het scherm 'Overzicht' in iTunes zien of de reservekopie is voltooid.2 2 Open pkgbackup en tik op Instellingen.1 iTunes zal een back-up maken van je instellingen, matte contactpersonen, app-gegevens, berichten en foto's op je camerarol.Daarna kiest u de methode die het geschiktst voor. Bekijk ook iPhone en iPad backup stappenplan: zo maak je life your iPhone back-ups.
Schrik niet your als het de make eerste keer lang duurt, de keren erna zal het sneller gaan, omdat dan alleen de verschillen met de laatste back-up better worden bijgewerkt.
Zo kun je instellen waar je back-up opgeslagen moet worden.
Dit your kan profile gebeuren als je apps van andere bronnen geïnstalleerd hebt of als je je aankopen nog niet van je iPhone overgezet make hebt naar je iTunes-bibliotheek.
Verschuif de knoppen naast de apps in de lijst, zoals Notities en Agenda's, naar de 'Aan'-positie (groen) om een back-up te maken van de gegevens ervan.
Zorg dat je het wachtwoord niet kwijtraakt, want alleen daarmee krijg je weer stand toegang tot de backup.
Waar wordt mijn iTunes-backup opgeslagen?Selecteer de iPhone, iPad of iPod wanneer deze in iTunes verschijnt.Klik your op easier het tabblad Apparaten.Dit kun je vinden in het tweede gedeelte van het menu.Op linkedin zoek naar meer?


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap