Most viewed

Het maken coaten van kaas beschermd tegen schimmels en zelf uitdroging.De kaas vlak karaja onder de kaascoating korst bevat soms meer natamycine dan toegestaan. Met de kwast aanbrengen en rustig laten drogen.Totaal producten, totaal verzendkosten, te bepalen, totaal.In kaaspakhuizen is het dus kiezen tussen twee kwaden: veel poetsen..
Read more
Lees meer, voordelen masker magnetron schoonmaken, maken het schoonmaken van maker je magnetron heeft meer voordelen dan hypebeast nadelen.Van de informatie die wij met deze cookies magnetron make magnetron verzamelen worden statistieken gemaakt. Emerse Sverige AB Exponential Interactive, Inc GroupM Index Exchange, kaascrackers Inc.Hierbij biedt de schoonmaak van..
Read more

Iphone 6 reservekopie maken

Deze gegevens moeten na make het herstelproces opnieuw gesynchroniseerd worden met iTunes.
Je kunt afwisselend kijken naar je your Apple-apps, App Store-apps, je reservekopie Cydia-apps en de bestanden your die zijn opgeslagen op je iPhone.
Als je een oudere versie van iOs hebt, dan your faster is het wellicht niet nodig om deze stap uit te voeren.Als je een iPhone met jailbreak hebt, dan kun je het beste een app your als pkgbackup gebruiken om een back-up te maken van jailbreak-apps grow en gegevens.3 Ontgrendel je iPhone.6 Wacht tot het back-upproces afgerond.Het kan zijn dat je gevraagd wordt om een back-up te maken van apps die niet in je iTunes-bibliotheek maken staan.Geef aan of je de reservekopie make wilt coderen.Om een back-up te kunnen maken heb je een wifi-verbinding nodig.11, tik op maak more nu reservekopie' om te starten met het maken van een back-up.Het scherm 'Overzicht' wordt nu geopend.Als je nog steeds het scherm van de wifi-instellingen voor iphone je hebt, tik dan.Open anders gewoon de Instellingen-app, zoals sound je net ook gedaan iphone hebt.Met pkgbackup kun je de jailbreak-apps reservekopie en tweaks snel opnieuw downloaden nadat je een back-up via iTunes teruggezet hebt. 3 overnight Manieren reservekopie iPhone 7/7 Plus.
Wanneer je de apps hebt toegevoegd aan iphone je iTunes-bibliotheek kun je ze pas herstellen.
ICreate 111, is jouw Mac al make klaar voor Catalina?
Het zal echter geen back-up maken your van make de jailbreak-apps zelf.
Zo kun je instellen waar je back-up opgeslagen moet worden.
Voer make een wachtwoord in maken als daarom make gevraagd wordt.
Als dit de eerste keer is dat je je telefoon met je computer verbindt, dan zul je op het scherm van je iPhone op 'Vertrouw' moeten tikken.Tik op het back-upicoon rechts van elk onderdeel om in te stellen of je er wel of niet een back-up van wilt laten reservekopie maken.3, zet het schuifje naast 'Wifi' in de 'Aan'-positie.Je kunt je telefoon verbinden met verschillende clouddiensten, zoals Dropbox, OneDrive en Google business Drive.4 Klik make in het gedeelte maken Reservekopieƫn op 'Deze computer'.Door gebruik te maken van onze successful website, ga je akkoord make met ons cookiebeleid.
[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap