Most viewed

Breng de bruisende drank eventueel maken nog op smaak met wat maken citroensap.De tips kefir doet namelijk het liefst zijn werk inloopdouche in een zuurstofarme omgeving, maken inmaakkruiden waar er ook geen kefirdrank nieuwe aanvoer mogelijk is van mogelijk schadelijke bacteriën en schimmels. De drank kun je in..
Read more
Houd er rekening mee dat het een maken aantal uren (tot een maken halve dag) duurt, voordat de maken dunnere wei is doorgelopen en maken de maken dikkere 'kefirkwark' op de doek achterblijft. Hierdoor wordt kaas steviger en eetbaar.Aan familie, vrienden, of buren bijvoorbeeld.Op 1 kefirkaas meter ).De..
Read more

Iphone 5s backup maken


iphone 5s backup maken

Open iTunes en sluit het apparaat aan maken op de computer.
Hulp bij het maken van een iphone reservekopie meme of de beschikbare ruimte in iCloud beheren.
Apple, daarna betaal je extra voor de ruimte die iphone je meer maken nodig hebt.Sluit het apparaat aan internet op een opportunities voedingsbron.Voordat u begint, moet u informatie lezen over het verschil tussen iCloud- en iTunes-reservekopieën.Dit doe je als volgt: Open iTunes en klik op je iPhone in de linkerbovenhoek; Kies Overzicht; Onder Reservekopieën kun leather je handmatig een reservekopie maken.Een reservekopie maken met iphone iTunes.Als je van deze optie gebruikmaakt, maak je steeds een iPhone back-up als het toestel verbinding maakt met wifi.Tik op 'Maak nu reservekopie'.Abonnementen zijn beschikbaar vanaf 50 GB iphone voor USD 0,99 per maand.Check ons overzicht met iPhone tips!Let wel op dat je slechts 5GB aan opslagruimte gratis krijgt van.Als u meer iCloud-opslag nodig hebt, kunt u dat via de iPhone, iPad, verbinding iPod touch of Mac kopen.Deze worden wel overgezet als je een reservekopie vanaf een pc op een iPhone terugzet.IPhone maker back-up maken met iTunes, eén manier van een iPhone back-up maken, is om dat met iTunes te doen. Schrik niet als het de eerste maker keer lang duurt, de keren erna zal maker het sneller gaan, omdat dan alleen de verschillen met de laatste back-up worden bijgewerkt.
Maak op het apparaat interactieve verbinding met een wifinetwerk.
Als u een alternatieve reservekopie nodig hebt, kunt er interactive een aanmaken in iCloud en een andere in iTunes.
Als er een bericht wordt weergegeven waarin om de toegangscode wordt gevraagd of maker waarin wordt gevraagd of u deze computer wilt vertrouwen interactive of niet, volgt u de aanwijzingen op het scherm.
Handig, want dan hoef je maker er nooit meer aan te denken.
Als het apparaat niet wordt weergegeven in iTunes, leest u hier meer over wat u moet doen.
Als u inlogt bij iCloud, krijgt u gratis 5 GB iCloud-opslag.Wat je maken niet op kan slaan met iCloud zijn apps: die zul je opnieuw moeten downloaden als je een iPhone herstelt.Op zoek naar meer?Dit zorgt er namelijk voor dat je niet al kast je fotos, videos en andere data kwijt bent als er iets met je telefoon gebeurt.IPhone back-up maken met iCloud, een andere manier om een reservekopie te maken is via Apples iCloud.Klik op 'Maak reservekopie'.Kijk onder 'Nieuwste reservekopie' landkaart voor de datum en tijd.Deel je kennis of stel een vraag.Zonder dit wachtwoord kunt u immers geen kast iTunes-reservekopieën terugzetten.

Een reservekopie maken met backup iCloud, verbind het apparaat met een wifinetwerk.
Kies je voor iCloud, dan ga je op je iPhone naar Instellingen iCloud iCloud-reservekopie.
Dat kan anoniem of met een Disqus account.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap